Grill Amok.dk

Fyldte skaftkoteletter ved low and slow på Traeger pro 22

Et par koteletter er altid godt.
Men for at få en god og saftig kotelet skal den have en hvis tykkelse.
Så hvis du har en slagter, eller en i dit supermarked, så bed om skaftkoteletter, så sikre du dig de har en god tykkelse.

I dag blev det fyldte skaftkoteletter på low and slow.
Grillen blev styret ind på 121 grader og mens den blev klar, skar jeg et snit i mine koteletter

Mine blev fyldt med mozzarella ( jeg delt en stor til disse to koteletter) og lidt karrysauce
Men du kan også fylde dem med revet ost eller pesto, eller…. fortsæt selv 🙂

Som du kan se har jeg sådan en smart fidus til at sætte dem i, men du kan også blot folde noget staniol, og lade dem hvile op af det.
Ja på et tidspunkt havde jeg blot klippet huller i en folie bakke og stillet den omvendt på grillen og sat dem i de huller jeg havde skåret ud.

Lad dem ramme en kernetemperatur på 56-60 grader, så er de færdige.
Det tager mellem 1 time og 1 time og 20 minutter.
Billederne på grillen blev alt for lyse, men her et enkelt foto tage fra siden da de var færdige.

I dag serveret med lidt salat osv

Velbekomme

 

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.