Igår sneede vi inde, og det skete lidt hurtigere, end jeg havde forventet, så jeg nåede ikke ind og handle, før det var for sent
Nå men så må man jo være lidt kreativ.
Allerede om morgenen, havde jeg lavet et snit i begge kyllingebryster, puttet dem i en plastik pose og hældt en pose santamaria hvidløgsmarinede over
Da jeg skulle fylde dem
måtte jeg til at være kreativ og bruge nogle af de ting vi har hjemme.
I viktualie rummet fandt jeg denne
et køb fra en dag, hvor det stadig var snefrit og hvor jeg lige tænkte: “jamen den, kan jeg måske bruge en dag” ………………og så har den ligget i viktualierummet siden
og et glas soltørrede tomater
hvor jeg hakkede nogle af indholdet
Og den sidste stump parmesan blev revet.
Først blev en spsk af de tørrede grønt/krydder og garanteret en masse tilsætningsstoffer lagt i kyllingebrysterene.
Så kom jeg de strimlede soltørrede tomater og revet parmesan i og lukkede dem med en kødpind
Nu er det jo meget koldt så selvfølgelig skulle de have frakke på
Bemærk , ved at ligge det yderste stykke bacon under kødnålen, er den nem at trække ud inden servering
Så blev der fyret op under kamadoen og den var 160 grader varm blev kødet lagt på
kødet blev pladseret over kullene på den ekstra rist jeg købte med, og en foliebakke blev pladseret på den alm rist.
Nu blev spjældene lukket næsten helt i.
Og da jeg hentede kødet 45 minutter senere, var varmen rutsjet ganske langsomt ned på 130 grader, så det var lige den omvendte måde, end jeg selv ville have gjort…….men Tykke Bertha …som jeg har døbt min kamado………….har nogle gange sin egne meninger, om hvordan hun vil grille mit kød
Og nu blev kødet taget op i køkkenet
I mens havde jeg lavet en omgang bønnesalat og kogt ris i køkkenet.
Og kyllingekødet……….jamen det var bare så lækkert og saftigt:
Velbekomme
Kategori: