Grill Amok.dk

Fyldt kyllingebryst med bønnesalat og ris

DSC_0536.JPG-for-web-normal-1319367402

Igår sneede vi inde, og det skete lidt hurtigere, end jeg havde forventet, så jeg nåede ikke ind og handle, før det var for sent

Nå men så må man jo være lidt kreativ.

Allerede om morgenen, havde jeg lavet et snit i begge kyllingebryster, puttet dem i en plastik pose og hældt en pose santamaria hvidløgsmarinede over

DSC_0517.JPG-for-web-normal-1319367453

Da jeg skulle fylde dem

DSC_0518.JPG-for-web-normal-1319367483

måtte jeg til at være kreativ og bruge nogle af de ting vi har hjemme.

I viktualie rummet fandt jeg denne

DSC_0520.JPG-for-web-normal-1319367503

et køb fra en dag, hvor det stadig var snefrit og hvor jeg lige tænkte: “jamen den, kan jeg måske bruge en dag” ………………og så har den ligget i viktualierummet siden

og et glas soltørrede tomater

DSC_0521.JPG-for-web-normal-1319367528

hvor jeg hakkede nogle af indholdet

Og den sidste stump parmesan blev revet.

Først blev en spsk af de tørrede grønt/krydder og garanteret en masse tilsætningsstoffer lagt i kyllingebrysterene.

Så kom jeg de strimlede soltørrede tomater og revet parmesan i og lukkede dem med en kødpind

DSC_0523.JPG-for-web-normal-1319367552

Nu er det jo meget koldt så selvfølgelig skulle de have frakke på

DSC_0525.JPG-for-web-normal-1319367586

Bemærk , ved at ligge det yderste stykke bacon under kødnålen, er den nem at trække ud inden servering

Så blev der fyret op under kamadoen og den var 160 grader varm blev kødet lagt på

DSC_0527.JPG-for-web-normal-1319367607

kødet blev pladseret over kullene på den ekstra rist jeg købte med, og en foliebakke blev pladseret på den alm rist.

Nu blev spjældene lukket næsten helt i.

Og da jeg hentede kødet 45 minutter senere, var varmen rutsjet ganske langsomt ned på 130 grader, så det var lige den omvendte måde, end jeg selv ville have gjort…….men Tykke Bertha …som jeg har døbt min kamado………….har nogle gange sin egne meninger, om hvordan hun vil grille mit kød

Og nu blev kødet taget op i køkkenet

DSC_0531.JPG-for-web-normal DSC_0532.JPG-for-web-normal-1319367684

I mens havde jeg lavet en omgang bønnesalat og kogt ris i køkkenet.

DSC_0533.JPG-for-web-normal DSC_0535.JPG-for-web-normal

Og kyllingekødet……….jamen det var bare så lækkert og saftigt:

DSC_0538.JPG-for-web-normal-1319368076

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.