Grill Amok.dk

Frikadeller lavet af krondyrkød

Der findes flere opskrifter på vildt frikadeller. De har alle det til fælles, at man ikke bruger mel i opskriften.
Du kan bruge den samme opskrift til alt hakket vildtkød.
Her er min opskrift.
DSC_0044

500 gram hakket krondyrkød
1 tsk god grov salt
½ rødløg (eller 1 skalotteløg, det kommer sig ikke så nøje) finthakket
3/4 dl piskefløde
3 – 4 mortede enebær
3 kviste friske timian eller 1½ tsk tørrede
Lidt groftkværnet peber
1 æg
1 stor klat smør.

Start med at røre kødet sejt med saltet. Denne del af processen er vigtig, for at få en fast fars.
DSC_0030

Derefter tilsættes finthakket løg og piskefløde.
Rør det godt sammen og tilsæt så krydderier og æg og rør det godt sammen.
Farsen er nu klar.
DSC_0031

Kom en god klat smør på panden, og steg frikadellerne ved middelvarme.
DSC_0032
DSC_0038

Denne gang blev de serveret med hasselback kartofler vildtsauce og en rødbedesalat
DSC_0040

Velbekomme

Kategori:

Én anmeldelse

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.