Da vi ikke er hjemme Mortensaften valgte jeg i dag at lave forloren and. Den er så lavet i køkkenet, men du kan jo komme den i grillen på indirekte varme ved ca 160 grader i 12 minutter når du har brunet den af.
Forloren and er reelt en svinemørbrad, som man trimmer og skærer enderne af ( kan bruges dagen efter til anden ret eks små mørbradbøffer )
En mørbrad skåret ud på denne måde rækker til 3 personer
Så skal der laves et hul NÆSTEN helt igennem.
Eks kan du bruge din kødhammer eller en træ grydeske
Fyld hullet op med svedsker og æbler
Og luk den i den ende der står åben
Brun den af på alle 4 sider…og så lige på enderne også 😉
Nu kan du vælge at komme den ca 12 minutter i en grill ved indirekte varme ved 160 grader, eller vende den ved svag varme på en pande hvor du kommer låg på
Så er den klar til servering
I dag blev den serveret med andesovs( lavet som opbagt sovs med andefond og fløde )
Kartofler og rødkål
Velbekomme
Kategori: