Grill Amok.dk

Entrecote på gaskuglegrill

For kort tid siden viste jeg hvordan man kan lave entrecote caveman style på en kulgrill.

Men det kan man sørme også på en gaskuglegrill fandt jeg ud af igår.

Jeg kom aromapanden i tragten og kom løvstikke i panden.

dsc_00053

dsc_00061

dsc_00071

Jeg skulle dog have ventet med at komme løvstikkene i panden til den var klar til bøffen ( det tager 10 minutter på fuld blus at få gjort panden gjort hel varm)
Så løvstikkene var noget afbrændte inden kødet kom på. og kødet smagte ikke ret meget af løvstikke, men det kan jo ændres til næste gang.

Kødet var i mellemtiden blevet tørmarineret i steak rub

dsc_00041

Og kom nu på panden

dsc_00081

Fik et lag løvstikke oven på og i med låget.

dsc_00091

Bøffen blev vendt undervejs så alle løvstikke lå under kødet.
Jeg tog kødet af da det havde nået 68 grader, da jeg gerne ville lave det som gennemstegt.

dsc_00101

Velbekomme

dsc_0012

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.