Denne udgave er lavet af krondyrryg, hvor jeg skar benene væk, inden jeg først marinede kødet, og siden kom det på grillen.
Du skærer ned langs rygsøjlen, til du rammen ribbenene, så skærer du videre langs disse, og ender op med 2 flotte mindre stege.
Puds dem af for sener og hinder, og selv om det kan virke voldsomt, at skære så meget væk, så giver det det bedste resultat.
Hvis du vil undgå spild af restkødet, kan du enten fjerne yderligere hinder på restkødet, og skære det i tern til en gryderet, eller hakke det.
Her blev det skåret i tern til en gryderet, til senere på ugen.
De 2 flotte stykker kød blev rubbet med en Dizy Pig rub, men brug hvad du kan lide.
Og lad dem gerne trække op til 1 døgn med rubben, så den rigtig kan påvirke kødet.
Næste dag blev stykkerne pakket ind i bacon skiver.
Gaskugle grillen blev stillet til middelvarme ( ca 220 grader) indirekte varme.
Her fik stykkerne ca 20 minutter, og blev vendt en enkelt gang, efter 15 minutter.
Derefter blev stykkerne hevet af grillen, og pakket i klæde i 10 minutter.
Så var kødet klar til at blive skåret i skiver.
For få dage siden, kom jeg i tanke om, at jeg stadig havde kartofler i haven, og selv om en del var kassable, så lykkedes det at have nok kartofler til flere dage.
Så et fad flødekartofler med friskopgravede kartofler, blev serveret til kødet
Og sammen med en portion ristede champignon, blev det dagens ret