Grill Amok.dk

Dampet torsk med wokgrønt

For et stykke tid siden købte jeg en dampindsats.
 Altså en af dem man bruger i østen.
 Nu er den endelig begyndt at blive en del af mit køkkenudstyr.

Tirsdag skulle vi have dampet torsk med wookgrønt.
Og det blev lavet i min dampinsats

Først tog jeg 1 styk bagepapir pr person og lagde torskestykket drysset med lidt tangkrydderi på.
Derefter lidt færdig skåret wokgrønt ( de poser man kan købe færdige i eks Netto)
Pakkede det sammen og kom i rummene så snart vandet i gryden kogte.

Låget på og lod det stå i 15-18 minutter
Ved siden af tændte jeg min wokpande og kom resten af wokgrøntet i da olien var varm nok.
Gav det nogle minutter og hældte noget færdiglavet sød chili sauce ved

Da torsken var dampet færdig så pakken sådan ud, da den blev åbnet

Sådan så min tallerken ud

Og torsken lidt tættere på

Mums det blev godt.

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.