Grill Amok.dk

Dampet sandart på Citygrillen

Ingredienser til 2 mennesker

300 gram sandart filet
200 gram frisk spinat
1 øko citron
1,5 dl vand
125 gram østershatte
en lille dusk persille
lidt salt og peber og fiske krydderier.
en sjat god olivenolie.

Start med at rive skallen på citronen, og bland dem med en dusk fint hakket persille.
Halver citronen og pres saften ud.
Så hældes citronsaft og vand  i panden, og pizza indsatsen pladseret oven på.

dampet sandart 001.jpg-for-web-normal dampet sandart 002.jpg-for-web-normal

Skyldspinaten, og fjern så meget vand du kan fra bladene, og læg dem på pizza indsatsen

dampet sandart 003.jpg-for-web-normal

Skær østerhattene i små stykker og pladseret oven på spinaten

dampet sandart 004.jpg-for-web-normal

Sandart filetterne skæres i mundrette bidder (ca 3 cm) og pladseres oven på  østerhattene, og strø godt med salt og peber og fiskekrydderier oven på.

dampet sandart 005.jpg-for-web-normal

Kom de fint hakkede persille og citronskal, oven på alt det andet
og sluttede af med at hælde lidt oliven olie ud over hele anretningen

dampet sandart 006.jpg-for-web-normal

sæt grillen til direkte varme og juster ind til 180 grader.
Pladser fadet på grillen

dampet sandart 007.jpg-for-web-normal

Så snart det begynder, at dampe skal det have ca 10 minutter.
Sluk grillen og retten fik lov at stå ca 5 minutter efter følgende på grillen og så nu sådan ud

dampet sandart 008.jpg-for-web-normal

Server lidt pasta til.

dampet sandart 009.jpg-for-web-normal dampet sandart 012.jpg-for-web-normal

Dampet sandart smager altid godt……..og du finder sandart hos fiskehandleren i løbet af juni måned.

                                                        

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.