Grill Amok.dk

Chimichurri marinerede Bøffer af oksefilet

bøf8.JPG-for-web-normal

Chimichurri marinade

2 håndfulde persille
6 stængler løvstikke (søg de stængler ud der er unge, på dette tidspunkt af året)
1½ tsk. salt
½ tsk. grov peber
1 tsk citonpeber
2 store fed hvidløg
1 tsk.chili flakes
1,5 dl olie
0,5 dl æbleeddike
0,5 dl koldt vand
1 spsk. citronsaft

Krydderurter hakkes lidt groft, og så blendes alle ingredienserne i blenderen

Bøfferne bankes let flade med håndroden – disse var på ca 200 gram pr stk.

bøf15.JPG-for-web-normal

Og marinaden blev hældt over

bøf14.JPG-for-web-normal

og kødet kom i køleskabet mindst 1 time, og vendes evt undervejs.

En portion kartofler blev omdannet til hasselback kartofler og krydret med forskelligt

bøf13.JPG-for-web-normal

Placer bakken i grillen ved 200 grader på indirekte varme, giv den ca 5 kvarter.

bøf4.JPG-for-web-normal

3  peberfrugter fik skåret toppen af og 100 gram flødeost kom i

 bøf11.JPG-for-web-normal bøf10.JPG-for-web-normal bøf.JPG-for-web-normal

De røg med på grillen på indirekte varme den sidste halve time, kartoflerne var på, og så sådan ud da de kom af

bøf2.JPG-for-web-normal

Nu var det kødets tur til at komme på grillen .

De 2 filetter fik 3 minutter på hver side , på direkte varme ved 200 grader, og så var maden klar til servering

 bøf8.JPG-for-web-normal (1) bøf7.JPG-for-web-normal

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.