Chimichurri marinade
2 håndfulde persille
6 stængler løvstikke (søg de stængler ud der er unge, på dette tidspunkt af året)
1½ tsk. salt
½ tsk. grov peber
1 tsk citonpeber
2 store fed hvidløg
1 tsk.chili flakes
1,5 dl olie
0,5 dl æbleeddike
0,5 dl koldt vand
1 spsk. citronsaft
Krydderurter hakkes lidt groft, og så blendes alle ingredienserne i blenderen
Bøfferne bankes let flade med håndroden – disse var på ca 200 gram pr stk.
Og marinaden blev hældt over
og kødet kom i køleskabet mindst 1 time, og vendes evt undervejs.
En portion kartofler blev omdannet til hasselback kartofler og krydret med forskelligt
Placer bakken i grillen ved 200 grader på indirekte varme, giv den ca 5 kvarter.
3 peberfrugter fik skåret toppen af og 100 gram flødeost kom i
De røg med på grillen på indirekte varme den sidste halve time, kartoflerne var på, og så sådan ud da de kom af
Nu var det kødets tur til at komme på grillen .
De 2 filetter fik 3 minutter på hver side , på direkte varme ved 200 grader, og så var maden klar til servering