Grill Amok.dk

Cannelloni med fiskefars

DSC_0048.JPG-for-web-largeFaktisk viste jeg ikke de hed cannelloni, før efter jeg havde lavet mit første indlæg med pastaruller på min blog.
Så det er ikke min opfindelse.
Jeg ville idag prøve at lave dem med fiskefars og det blev bare godt.
Her har du opskriften
Lav en portion pastaplader, og rul ud så du har 3-4 plader pr person.
Opskriften på pasta plader finder du her
DSC_0033.JPG-for-web-large-1331646130
Kom først fiskefars på pladerne, her var det lakse fars.
DSC_0034.JPG-for-web-large-1331646157
DSC_0036.JPG-for-web-large

dernæst blev sådan en pose grønt, stegt på panden ( de kan købes i Rema 1000) og lagt oven på.
DSC_0037.JPG-for-web-large
DSC_0041.JPG-for-web-large

DSC_0039.JPG-for-web-large

 

Så skal de rulles stramt sammen og i et egnet grillfad.
Inden du kommer dem i, lægger du en bechamelsovs eller en ½ brik morneysovs.
Hold lidt afstand mellem rullerne, for hvis de kommer til at ligge så tæt, som mine gjorde, er de lidt svære, at få ud af fadet i hel tilstand.
DSC_0043.JPG-for-web-large
Læg et godt lag revet ost over og så på grillen ved indirekte varme ved ca 220 grader i 20 – 25 minutter.
DSC_0044.JPG-for-web-large
DSC_0045.JPG-for-web-large

Server dem med en god salat til
DSC_0046.JPG-for-web-large
DSC_0048.JPG-for-web-large

Velbekomme

 

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.