Brisket er nu noget særligt. Det er altid et stykke kød jeg har en vis ærefrygt over for. Det kan blive det yperligste stykke kød, men bliver det "mishandlet" kan det blive som sålelæder. De kan svinge i tid fra 7-11 timer at lave på low and slow, ved ca 110 grader. Du kan læse mere om brisket her
Denne brisket kommer fra Mr Beef og var meget stor, men ikke så høj som dem jeg tidligere har prøvet at lave

Men den var rigtig flot

Den fik lidt forskelligt rub
Først denne


Og så denne


pakket i staniol og lagt på køl fra igår eftermiddag og frem til i morges.

Et par timer før den kom på grillen blev den lige pumpet med en blanding af æblejuice, fiskesauce og kaffe, ialt ca 1 dl…ja du læste rigtig 🙂

Og lagt på køl et par timer mere.
Kl ca 8 blev grillen gjort klar med masser af flis og tændt

Da den var nået 110 grader kom kødet på grillen

Efter knap 8 timer blev den hevet af og så nu sådan ud



Imens den stod og samlede sig i en varme kasse ( kl var jo kun 16)
Blev der lavet flødekartofler


Og salat

Og så kunne kødet skæres

Lidt tættere på

Mums det var blevet lækkert 😛
Godt den var så stor, så vi kan spise mere af den i morgen 😀
















Det ser rigtigt lækkert ud 🙂