Grill Amok.dk

Brisket vol 2

Brisket er nu noget særligt.
 Det er altid et stykke kød jeg har en vis ærefrygt over for.
 Det kan blive det yperligste stykke kød, men bliver det "mishandlet" kan det blive som sålelæder.
 De kan svinge i tid fra 7-11 timer at lave på low and slow, ved ca 110 grader.
Du kan læse mere om brisket her

Denne brisket kommer fra Mr Beef og var meget stor, men ikke så høj som dem jeg tidligere har prøvet at lave
_DSC0512
Men den var rigtig flot
_DSC0514
Den fik lidt forskelligt rub
Først denne
_DSC0513
_DSC0515
Og så denne
_DSC0516
_DSC0519
pakket i staniol og lagt på køl fra igår eftermiddag og frem til i morges.
_DSC0521
Et par timer før den kom på grillen blev den lige pumpet med en blanding af æblejuice, fiskesauce og kaffe, ialt ca 1 dl…ja du læste rigtig 🙂
_DSC0542
Og lagt på køl et par timer mere.
Kl ca 8 blev grillen gjort klar med masser af flis og tændt
_DSC0539 _DSC0540 _DSC0541
Da den var nået 110 grader kom kødet på grillen
_DSC0543
Efter knap 8 timer blev den hevet af og så nu sådan ud
_DSC0558
_DSC0554_DSC0559
I
mens den stod og samlede sig i en varme kasse ( kl var jo kun 16)
Blev der lavet flødekartofler
_DSC0553_DSC0561
Og salat
_DSC0557
Og så kunne kødet skæres
_DSC0562
Lidt tættere på
_DSC0563

_DSC0564
_DSC0565
_DSC0566

Mums det var blevet lækkert 😛
Godt den var så stor, så vi kan spise mere af den i morgen 😀

Velbekomme

Én anmeldelse

  1. Anders Jensen

    Det ser rigtigt lækkert ud 🙂

    Star

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.