Grill Amok.dk

Boller med blæretang

Denne gang følger der ikke en opskrift med.
Du kan tage udgang i enhver brød eller bolledej som du har lyst til.

Hvis du har lyst til at øge smag og sundhed i dine boller eller brød kan du eks bruge lidt tørret blæretang i dejen.

Til en almindelig portion dej tilsætter jeg 6 gram hakket blæretang, og øger væskemængden med ½ dl
Start med at hakke blæretangen fint

Og tilsæt den sammen med melet
Lad dejen hæve som vanligt.
Form derefter dejen til brød eller boller, og lad dem efterhæve.
Drys evt lidt granuleret søl ud over bollerne


Bag dem

Og server gerne med smør og lækkert pålæg

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.