Nordisk tang har lavet en melblanding af dalarhvede og ølandshvede, som indeholder 2% tørret sukkertang.
Det skulle da prøves.
Så jeg gjorde klar til at lave nogle boller.
På bagsiden var der en opskrift og jeg lavede ½ portion af den.
Og så tog jeg lige ½ tsk af denne alge og kom i dejen, købt hos matas
Da dejen var rørt sammen blev den lagt i køleskabet
Næste morgen så den sådan ud
Ovnen blev sat til 230 grader og imens den blev klar kom jeg dejen ud på bagepapir
Først fik de 10 minutter ved 230 grader ( det højeste min ovn kan klare som alm ovn, uden varmluft)
derefter blev ovnen skruet ned til 210 grader i 10 minutter.
Mums de var gode
Og efter vi havde spist dem vi kunne kom jeg resten i en brun pose og lagde dem i brødkassen.
Her til morgen tog igen posen op og skar et par stykker op
Og de er lige så bløde og lækre at bide i igen idag.