Efter tirsdagens gæstebud var der en del burgerboller og salat tilbage, så det blev nem mad. Nemlig bøfsandwich
Her er min måde at lave dem på
Der skal masser af løg til sådan nogen, så de blev skivet fint og kom på en pande
Og så får de lov at stege lige så stille.
Når de når ca denne farve( tager vel 10 minutter ved middel varme)
Kommer jeg ca 1-1½ dl vand ved
Og lader dem suge væsken …det giver rigtig bløde løg 😉
og bruner dem derefter færdig
I en gryde laver jeg sovsen sådan.
Jeg kommer finthakket løg i gryden og lader dem brune til de ser sådan ud.
Derefter kommer jeg mel i og laver opbagt sovs med fløde og oksefond.
Det får lov at simre i mindst 20 minutter efter der er kommet mel i så der ikke mere er mel smag i sovsen.
Bøfferne bliver grillet og så er jeg ved at være klar til at samle det hele.
Først bliver burgerbollen smurt med mayonaise.
Oven på kommer jeg salat
Så bøffen
De bløde løg
Lidt poppede hvedekerner ( det indlæg kommer i næste uge)
Asier
Låg på og så godt med sovs
Velbekomme