Grill Amok.dk

Biksemadsrester på en ny måde.

I kender det. Rester der hober sig op i køleskabet.
Det sker også her ……..for jeg bryder mig ikke om madspild.
Mange gange er det nemt lige at lave en omgang biksemad, men det kan også bruges på en anden måde.
Som i dette eksempel.
DSC_0074
En rest kartofler ( her er det rester af en portion Pommes Anna, men det kunne også have været kogte kartofler, skåret i tynde skiver ) placeres i bunden af fadet ( smør evt fadet inden du kommer kartoflerne i fadet)
DSC_0061
Har du en god rest sovs, kan du også hælde den over kartoflerne.
Et stykke kød, der blev tilovers fra en tidligere middag, skæres i tynde skiver og placeres ovenpå.
DSC_0063
Et lag frosne ærter
DSC_0065
Lidt madlavningsfløde.
Lidt krydderier og lidt ost. Her blev det grillost, men det kunne også have været revet ost
DSC_0066
Giv det en tur i grillen eller ovn ved 200 grader i 30 minutter og så ser det sådan ud.
DSC_0069
DSC_0070
Og det er nu ikke så ringe 😛
Du kan variere det på alle måder, eks skifte ærterne ud med løg, peberfrugt osv.
En rest pasta kan også bruges, men kræver en god sovserest, for ikke at blive for tør.
Du kan bruge en bechamel eller ostesovs til pastarester, eller et glas pesto.
Prøv dig frem.

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.