I kender det. Rester der hober sig op i køleskabet.
Det sker også her ……..for jeg bryder mig ikke om madspild.
Mange gange er det nemt lige at lave en omgang biksemad, men det kan også bruges på en anden måde.
Som i dette eksempel.

En rest kartofler ( her er det rester af en portion Pommes Anna, men det kunne også have været kogte kartofler, skåret i tynde skiver ) placeres i bunden af fadet ( smør evt fadet inden du kommer kartoflerne i fadet)

Har du en god rest sovs, kan du også hælde den over kartoflerne.
Et stykke kød, der blev tilovers fra en tidligere middag, skæres i tynde skiver og placeres ovenpå.

Et lag frosne ærter

Lidt madlavningsfløde.
Lidt krydderier og lidt ost. Her blev det grillost, men det kunne også have været revet ost

Giv det en tur i grillen eller ovn ved 200 grader i 30 minutter og så ser det sådan ud.


Og det er nu ikke så ringe 😛
Du kan variere det på alle måder, eks skifte ærterne ud med løg, peberfrugt osv.
En rest pasta kan også bruges, men kræver en god sovserest, for ikke at blive for tør.
Du kan bruge en bechamel eller ostesovs til pastarester, eller et glas pesto.
Prøv dig frem.
Kategori:










