Grill Amok.dk

Andebix af rester fra andesteg

I morges pillede jeg resten af kødet af anden og skar al fedt væk.
Kødstykkerne blev skåret i mundrette stykker.
Dernæst blev de lagt i en skål og overhældt med 1½ frisk presset appelsin og stillet i køleskabet.
Her til aften forenede jeg wokgryden fra min Ascona med min BGE Medium
Faktisk havde jeg først tænkt at bruge min paellapande i grillen, men den var lige en anelse for stor, faktisk så stor, så der næsten ikke ville kunne slippe luft ud fra bunden af grillen.

Jeg tændte grillen og gik i køkkenet, hvor jeg fandt resterne af grøntsagerne fra igår frem, samt den ½ pakke bacon jeg havde tilbage.

Da grillen var klar, blev panden pladseret i grillen.
Grillen var nu 300 grader varm og den temperatur holdt jeg grillen på under hele madlavningen.
Toppen stod også helt åben uden “røghætten”
Og så kom tingene i.
Først bacon

DSC_0974

 

Frosne kartoffelskiver

DSC_0975

 

Champignon

DSC_0976

 

Resten af gårsdagens grøntsager

DSC_0977

 

lidt tættere på

 

DSC_0978

 

Og slutteligt de marinerede andestykker, og ½ delen af appelsinsaften

DSC_0984

Jeg kom yderligere en sjat af denne sauce jeg fandt i Sverige

DSC_0985

DSC_0987

Og så kunne vi spise

DSC_0989

DSC_0992

Det var herre lækkert.

Sød uden at være kvalm, jeg er ikke færdig med and og appelsin sammen.

Velbekomme

 

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.