I morges pillede jeg resten af kødet af anden og skar al fedt væk.
Kødstykkerne blev skåret i mundrette stykker.
Dernæst blev de lagt i en skål og overhældt med 1½ frisk presset appelsin og stillet i køleskabet.
Her til aften forenede jeg wokgryden fra min Ascona med min BGE Medium
Faktisk havde jeg først tænkt at bruge min paellapande i grillen, men den var lige en anelse for stor, faktisk så stor, så der næsten ikke ville kunne slippe luft ud fra bunden af grillen.
Jeg tændte grillen og gik i køkkenet, hvor jeg fandt resterne af grøntsagerne fra igår frem, samt den ½ pakke bacon jeg havde tilbage.
Da grillen var klar, blev panden pladseret i grillen.
Grillen var nu 300 grader varm og den temperatur holdt jeg grillen på under hele madlavningen.
Toppen stod også helt åben uden “røghætten”
Og så kom tingene i.
Først bacon
Frosne kartoffelskiver
Champignon
Resten af gårsdagens grøntsager
lidt tættere på
Og slutteligt de marinerede andestykker, og ½ delen af appelsinsaften
Jeg kom yderligere en sjat af denne sauce jeg fandt i Sverige
Og så kunne vi spise
Det var herre lækkert.
Sød uden at være kvalm, jeg er ikke færdig med and og appelsin sammen.
Velbekomme













