Lige nu bugner mit drivhus med agurker, og de skal bruges på alle tænkelige måder.
Idag lavede jeg en kold agurksuppe
Til 4 personer
1 stor alm agurk eller 2 store skoleagurker.
½ peberfrugt
1 lille løg
2½ dl yoghurt naturel
1 fed knust hvidløg
evt. 1-2 dl hønsebouillon
Start med at dele agurken/erne og skrab kernerne ud.
Skær dem i mindre stykker og giv dem lidt salt
og lad dem trække 15 minutter.så skylles agurk stykkerne let og hænges til afdrypning, imens færdiggør resten af ingredienserne
Del peberfrugten,løg og hvidløg i mindre stykker.
Kom agurk stykkerne i blenderen og blend dem til en ensartet masse:
Fyld de andre grøntsager i blenderen og hak igen til en ensartet masse.
Slut af med at komme yoghurten i.
Smag til med salt og peber.
Skal den være mere spicy kan man tilføje ½-1 chili – HUSK AT FJERNE KERNERNE
Skal den være ekstra kold så tilføj lidt knust is.