I går købte jeg denne Pizza maskine, der kører på gas

Og idag skulle den testes af 🙂
Det tager ca 10 minutter, at få maskinen op på den temperatur, man skal bruge til at lave pizza.
Dette indlæg bliver mest om, hvad man liiige skal have styr på 🙂
Jeg kan afsløre at jeg i mange år har lavet mine pizza på min gaskuglegrill fra outdoorchef, så jeg har været vant til at bare parkere dejen på bagepapir, og så over på min pizza plade, og ud på grillen.
Men her skal man komme pizzadejen på en spade og så ind på bagestenen……. men det kommer vi til.
Først blev dejen hentet frem og rullet ud og fyldet på.

Så var Sørens pizza gjort klar.
Og vi elsker pizza med tykke bunde, så jeg var sikker på 5 minutter i pizzaoven ville være for lidt, så planen var, at påregne ca 10 minutter i ovnen.
UUUUPPPS…….. man skal lige huske, at komme godt med mel på spaden, hvis man vil have dejen til at hoppe ind i ovnen………………….det havde jeg så lige glemt…………..så spade nr 2 måtte frem, og hælpe pizzaen på plads……………… så pizzaen så lidt spøjs ud, da den senere kom ud af ovnen.

og inden du ser den, kan jeg afsløre, at når man arbejder med tykke bunde, ja så erfarede jeg, at det er en god ide at dreje pizzaen lidt under vejs, for der er selvfølgelig mest varme bag til i ovnen………………. 🙂

Med disse 2 erfaringer, gik det langt bedre med den næste pizza 🙂

Efter 5 minutter blev pizzaen lige drejet ½ omgang

Og 5 minutter senere så den sådan ud

Og bunden var lige som den skulle være 🙂

Så efter 1. test af maskinen, er jeg flere erfaringer klogere.
Men et er sikkert……. den pizzaovn kommer snart i brug igen 🙂
Super nem at betjene, …. og hvis man lige husker disse 2 opstarts “aha” oplevelser, ja så kør`det .












