Faktisk viste jeg ikke de hed cannelloni, før efter jeg havde lavet mit første indlæg med pastaruller på min blog.
Så det er ikke min opfindelse.
Jeg ville idag prøve at lave dem med fiskefars og det blev bare godt.
Her har du opskriften
Lav en portion pastaplader, og rul ud så du har 3-4 plader pr person.
Opskriften på pasta plader finder du her

Kom først fiskefars på pladerne, her var det lakse fars.


dernæst blev sådan en pose grønt, stegt på panden ( de kan købes i Rema 1000) og lagt oven på.


Så skal de rulles stramt sammen og i et egnet grillfad.
Inden du kommer dem i, lægger du en bechamelsovs eller en ½ brik morneysovs.
Hold lidt afstand mellem rullerne, for hvis de kommer til at ligge så tæt, som mine gjorde, er de lidt svære, at få ud af fadet i hel tilstand.

Læg et godt lag revet ost over og så på grillen ved indirekte varme ved ca 220 grader i 20 – 25 minutter.


Server dem med en god salat til


Velbekomme




