Grill Amok.dk

Hurtig wokret på en travl mandag

En gang i mellem kommer man flyvende ind fra højre og skal have maden klar på kort tid.
Sådan en dag havde jeg i dag.

Jeg brugte:

-Lidt frisk revet ingefær ( ca 1 tsk)
-Nudler
– rest af kylling fra lørdag ( lår og vinger)
-wokgrønt
-5 dråber tabasco
-1 dl sød chilisauce
– lidt wok olie ( 3 spsk)

I morges kom jeg nogle nudler i en beholder med koldt vand og stillede i køleskabet.( meget nemmere end at koge dem i x antal minutter 😉 )
Resten af kyllingen på trone fra i lørdags, blev taget op af fryseren ved samme lejlighed.
På vej hjem her til aften tog jeg en pakke færdig snittet wokgrønt med hjem( det gør jeg så ikke igen…det tager jo kun få minutter at lave en langt bedre portion selv)
Hjemme blev kuglegrillen tændt og wokpanden sat på.
Inde blev kyllingkødet lige skåret ud i mindre stykker ( lår og vinger)

Wokgrønt skyllet, og vandet fra nudlerne hældt fra,
 
og resten af ingredienserne fundet frem.

Ude ved woken blev ingredienserne hældt på i følgende rækkefølge
 
 
 
 
 
 

Og så kunne jeg servere

Det er vist det nærmeste jeg kommer fastfood 🙂
Og resten af kyllingen er blevet brugt.

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5