Grill Amok.dk

Vaniliekranse – Vaniljekranse

DSC_0026.JPG-for-web-large-1355910771

60 gram mandler
250 gram mel
½ tsk hjortetaksalt
125 gram sukker
Korn fra 1 stang vanilie
200 gram køleskabs koldt smør
1 knivspids fint salt
1 æggeblomme
Start med at smutte mandlerne og hak dem til fint mel på en foodprocessor.
Sigt mel og hjortetaksalt sammen.
Bland mandelmel, sukker og vaniliekorn i melmassen.
Hak smørret ud i små tern og smuldr det i dejen.
Rør æggeblommen med saltet, og kom det i dejen.
Saml hurtigt dejen til en klump og pak den i witawrap.
Læg den på køl et par timer i køleskab.

 Og så kan de laves.
Du kan køre dem på en kødhakkemaskine med en stjerneskabelon, eller bare brække dejen af i mindre stykke, og trille den til tynde pølser.
Sørg for, at du triller dem helt tyndt ud, faktisk lidt tyndere, end man tror, ellers risikerer du, de flyder sammen.
DSC_0015.JPG-for-web-large-1355907480 DSC_0012.JPG-for-web-large-1355910649
Skær dem i stykker af 7-8 cm´s længde, og saml dem til små kranse, og placer dem på et stykke bagepapir på bageplader.
DSC_0020.JPG-for-web-large
Sæt grillen på 200 grader indirekte varme
Eller hvis du bruger ovn skal den også sættes til 200 grader traditionel ovn, og bag en plade af gangen.
De skal bage 7-8 minutter, øverst i ovnen.
DSC_0026.JPG-for-web-large-1355910771

God bagelyst

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.