
Når bærbuskene bugner bruger jeg nogle af bærene til at lave lækre likører af, og solbær er en af de bær jeg hvert år lige må lave et par liter af.
Opskriften jeg bruger er følgende
1 kg (2 liter) solbær
2 flasker Dansukker Cane Syrup/Rørsukker Sirup
1 fl. rødvin
1 dl vodka
Rib bærene og bland bær og sirup i en skål.
Tilsæt rødvinen
Lad det stå i 4-5 dage, rør rundt et par gange dagligt.
Husk at komme låg på krukken/fadet.
Efter 4-5 dage skal det sies
Tilsæt 1 dl vodka og rør det lige om.
Kom det på flasker og lagres et par måneder.
Jeg plejer at lade det at få lov at lagre til ved juletid.

Gem bærrene, og server dem til is eller kog syltetøj af dem
Eller kom dem i poser a´ 50 gram og læg dem i fryseren, og brug dem som supplement til div. smoothie.





Én anmeldelse