Grill Amok.dk

Salat med brune kikærter

Denne salat er er lavet af følgende
Brune kikærter
friske grønne ærter
rødspidskål
rå løg.
Kikærterne fik efter de var kogt følgende marinade:
1 spsk rapsolie
1 tsk æblecidereddike
Lidt flagesalt og hvid peber
Dressingen der blev hældt over til sidst bestod af:
1 dl græskyoghurt
1 tsk frisk citronsaft
½ tsk spidskommen
1 frisk presset hvidløg
lidt flagesalt
Opskriften passer til 2 personer.

fandt disse lækre brune kikærter i en indisk butik.
Har du ikke mulighed for at skaffe dem, så brug alm kikærter
11879285_1155706561109562_8635017689405574069_o
Om aftenen blev ½ dl brune kikærter lagt i blød til næste dag
11892358_1155706557776229_6465016602658322766_o
De blev derefter kogt i 35 minutter i rigelig vand tilsat salt11231811_1155706677776217_3657338786679113775_o
En marinade bestående af
1 spsk rapsolie
1 tsk æblecidereddike
Lidt flagesalt og hvid peber
blev pisket sammen oghældt over de lune kikærter.
Rør om et par gange.
11845080_1155706694442882_2928320651271115498_o
Når kikærterne var blevet afkølet blev der tilsat frisk ærter og de fik igen lov at stå og trække nogle minutter.
11875090_1155706697776215_6704550447876647072_o
Derefter kom de over i en større skål ( kunne jeg selvfølgelig have gjort fra start)
Og fint snittet rød spidskål blev tilsat ( du kan selvfølgelig også bruge den gængse grønne udgave)
11823091_1155706751109543_4829082976476898606_o
½ fint snittet og hakket løg
11864764_1155706777776207_2712994812719187858_o
vend det hele rundt og lad det trække yderligere 10 minutter
11875054_1155706801109538_6076979073329973061_o
Mens salaten trækker laves dressingen
1 dl græskyoghurt
1 tsk frisk citronsaft
½ tsk spidskommen
1 frisk presset hvidløg
lidt flagesalt
Rør det sammen og smag det til.
11928709_1155711861109032_4423415066814411632_o
Fordel i portions anretninger
11017508_1155706564442895_3109108771558412534_o
og hæld dressingen over.
11892312_1155706271109591_2108205004035905766_o

Velbekomme

 

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.