Igår var det tid at teste rib eye fra meatbox. Dem kan du læse mere om her
De havde en pæn tykkelse 2½ cm så jeg glædede mig til at teste dem.

De fik lidt af denne rub


Og blev lagt på køl 1 times tid.
Derefter blev det lagt ved stuetemperatur i 20 minutter mens jeg gjorde min grill klar.
Ude ved grillen lå bøfferne fortsat ved ude temperatur i 10 minutter mens jeg lige startede med at grille lidt asparges

Og et par meget små abrikoser ( var lige et øjeblik bange for de skulle smutte mellem ribberne ved vending…skete dog ikke 🙂 )

Da abrikoserne var blevet vendt fik de et drys af denne


Og så var det bøffernes tur

2½ minut på hver side ved ca 250 grader direkte varme uden olie så de sådan ud

Og inde så tallerkenen sådan ud

Salat

Resten af de nye kartofler fra dagen før var blevet stegt af i en pande med smør

Abrikoserne

aspages

Bøffen

Jeg glemte helt at tage et billede af den gennemskårne bøf, men kødet var super mørt og velsmagende.
Og tilbehøret passede rigtig godt til.











