Grill Amok.dk

Rib eye fra Meatbox

Igår var det tid at teste rib eye fra meatbox. Dem kan du læse mere om her

De havde en pæn tykkelse 2½ cm så jeg glædede mig til at teste dem.
1-_DSC0001_8757 1-_DSC0002_8758
De fik lidt af denne rub
1-_DSC0003_8759
1-_DSC0005_8761
Og blev lagt på køl 1 times tid.
Derefter blev det lagt ved stuetemperatur i 20 minutter mens jeg gjorde min grill klar.
Ude ved grillen lå bøfferne fortsat ved ude temperatur i 10 minutter mens jeg lige startede med at grille lidt asparges
1-_DSC0006_8762
Og et par meget små abrikoser ( var lige et øjeblik bange for de skulle smutte mellem ribberne ved vending…skete dog ikke 🙂 )
1-_DSC0007_8763
Da abrikoserne var blevet vendt fik de et drys af denne
1-_DSC0008_8764
1-_DSC0009_8765
Og så var det bøffernes tur
1-_DSC0010_8766
2½ minut på hver side ved ca 250 grader direkte varme uden olie så de sådan ud
1-_DSC0011_8767
Og inde så tallerkenen sådan ud
1-_DSC0012_8768
Salat
1-_DSC0016_8772
Resten af de nye kartofler fra dagen før var blevet stegt af i en pande med smør
1-_DSC0017_8773
Abrikoserne
1-_DSC0018_8774-001
aspages
1-_DSC0019_8775
Bøffen
1-_DSC0020_8776
Jeg glemte helt at tage et billede af den gennemskårne bøf, men kødet var super mørt og velsmagende.
Og tilbehøret passede rigtig godt til.

Velbekomme

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.