
Efter jeg igår serverede lammekebab med kød fra en hel lammekølle, var der stadig en del kød vi ikke kunne spise os igennem, selvom vi var 3 til bords.
Så en ny ret blev lavet med resterne af kødet.
Jeg har for et stykke tid siden, købt nogle poser med forskellige risotto ris i Lidl.
Sådan en halv pose blev fundet frem, sammen med lidt tomater og en halv lidt træt peberfrugt.
Kød og grøntsager blev gjort klar, dvs grøntsagerne blev skåret i små bidder og kødet skåret fra spidet

Woken til min gaskuglegrill blev sat på grillen ,og så gik jeg igang
Først lidt olie på panden, derefter kom risene i, og stegt blanke, så vand osv
 
Jeg vælger altid at bruge dette stænklåg, til at bremse fordampningen
 
Når risene har kogt ca 5 minutter kommer jeg div grøntsager i, og 5 minutter før det er færdig det valgte kød.
 
Så er maden klar

Dejlig nem mad dagen derpå 🙂

Velbekomme












