Igår var der åbent hus hos Westwoodfield BBQ som er en rimelig ny etableret internet butik drevet af Thomas Cramer.
Så jeg måtte da forbi, når det kun lå 1 times kørsel fra min hjemmeadresse.
Det første jeg bemærkede, da jeg kom til stedet ca 1 time efter der åbningen, var at der var godt besøgt…så jeg fik en mindre spadsere tur frem til adressen 😀

Der var smagsprøver, på lækre spareribs, brisket, PP og sørme også flanksteak.
Så hvis man gik sulten derfra var det selvforskyldt.
Thomas Husum ( en gammel bekendt ) stod for udskæring af det gode kød.



Der var mulighed for at købe kul, grill, både primogrill og Pellet grill.
Nu har jeg jo allerede en primo grill, så jeg koncentrerede mig om pelletgrillene.
Især den mindste udgave, som er rigelig stor til os 2 gamle.
Den udmærker sig på mange måder.
Eks kører den på træpiller (IKKE dem man normalt køber til sin træpilleovn, nej der skal specielle træpiller til)
Jeg fik en god lang snak med Jesper fra DPG ( Danish Pellet Grill)
Han havde i dagens anledning havde taget turen fra Fyn til åben hus, for at kunne svare på spørgsmål)
Det jeg er faldet for ved den grill er, at man nemt kan styre den til en bestemt temperatur og så kører den bare videre der.
Bevares man skal sikre sig der er træpiller i kammeret, men det skal man jo også på en kul grill, altså sikre sig der er kul i kammeret.

På bagsmækken har grillen en lille spand til at samle det “sovs” røgen og dampen i grillen automatisk vil udvikle.
Så slipper man for at få det ned på sine pæne fliser.

Under hele arrangementet havde Jesper sin egen demogrill kørende

Efter nu at have savlet over den grill 2 gange, må jeg indrømme, at jeg er modnet til at lokke med min mand, for at få sådan en grill ind på matriklen, så snart der er økonomi til det.
Men det var nu ikke det eneste der var at savle over.
Nej der var et kæmpe udvalg af krydderier fra Ankerkraut.
Og Sven der står bag dansk import af disse lækre krydderier var også mødt op.

Og aldrig har jeg snuset til så mange lækre krydderier på en gang.
Min næse kom på overarbejde.
Og selve duftningen måtte foregå over flere omgange.
Jeg har allerede fundet en del jeg skal have afprøvet i løbet af sommeren.
Men det skal I nok få meget mere at læse om over sommeren.
Men her et kik på dem jeg især syntes duftede spændende.
Og som du kan se er det mange, og bøtterne er rigtig store 😀

Jeg er glad for jeg tog turen til Havndal og oplevede dette mekka, Thomas Cramer nu har fremadrettet.
Og så snart vi har penge, ryger der vist et par heftige bestillinger afsted.
Fik dog lige disse stykker med hjem, så lidt røg dog over disken

Tak til Thomas og Tina for en dejlig oplevelse 🙂
Hjemmesiden finder du her:
http://www.westwoodfieldbbq.dk/












