4 personer
2 squash
2-3 tomater
1 salat løg eller evt skalotteløg
1-2 fed hvidløg
3 spsk god olivenolie
1 spsk æblecidereddike
Frisk basilikum
parmesan
½ dl olivenolie
½ rød chili
salt og peber
Skær tomaterne i tern.
Skær løget i tynde ringe (som evt deles)
pres hvidløget/ne
og bland den i en skål.
Tilsæt de 3 spsk olivenolie
æblecidereddiken
Fint hak chilien -men befri den lige for kernerne først.
Bland ingredienserne godt og stil skålen til side så den kan trække lidt
Skær squash i tynde strimler.
Jeg plejer at bruge en katoffelskrælder.
Det tager lidt tid men det er umagen værd
Strimlerne vendes i den ½ dl olivenolie og smages lige til med lidt salt og peber
Og steges på en varm pande til de har fået lidt farve.
Kom dem på et fad og spred tomat blandingen ovenpå,
og så mangler der bare noget høvlet parmesan ud over
og drys med basilkum