Grill Amok.dk

Lammefrikadeller

 

Til 2 personer

350 gram hakket lammekød

1 mindre fint hakket løg

1 god tsk stødt spidskommen ( gerne med lidt top)

½ tsk stødt koriander

2 spsk rasp

4 spsk mælk

evt ½ tsk salt

olivenolie til at stege frikadellerne i.

start med at komme ingredienserne i en skål.

DSC_0477.JPG-for-web-normal-1329569261 DSC_0481.JPG-for-web-normal DSC_0483.JPG-for-web-normal-1329569300 DSC_0484.JPG-for-web-normal DSC_0485.JPG-for-web-normal-1329569347

Rør ingredienserne sammen med hånden, det giver det bedste resultat, og lad efterfølgende farsen trække i mindst ½ time i køleskabet. Form så frikadellerne i hånden og læg dem på en olie smurt pande.

DSC_0490.JPG-for-web-normal-1329569417 DSC_0503.JPG-for-web-normal-1329569675

Vendt tragten på gaskuglegrillen til direkte varme.

Stil temperaturen til middelvarme, og sæt panden på

DSC_0506.JPG-for-web-normal DSC_0507.JPG-for-web-normal

Du vælger selv om låget skal ligge på grillen eller ej, mens du griller.
Men det er mest praktisk at have det på, hvis det regner

DSC_0508.JPG-for-web-normal-1329569917 DSC_0509.JPG-for-web-normal-1329569948

Vend frikadellerne jævnligt og påregn ca 12-16 minutter til samlet stegning.

DSC_0512.JPG-for-web-normal-1329570091 DSC_0513.JPG-for-web-normal-1329570118

Her serveret med en gang flødekartofler og oliven

DSC_0515.JPG-for-web-large

DSC_0516.JPG-for-web-large (1)

DSC_0520.JPG-for-web-large

Velbekomme

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.