Til 2 personer
350 gram hakket lammekød
1 mindre fint hakket løg
1 god tsk stødt spidskommen ( gerne med lidt top)
½ tsk stødt koriander
2 spsk rasp
4 spsk mælk
evt ½ tsk salt
olivenolie til at stege frikadellerne i.
start med at komme ingredienserne i en skål.
Rør ingredienserne sammen med hånden, det giver det bedste resultat, og lad efterfølgende farsen trække i mindst ½ time i køleskabet. Form så frikadellerne i hånden og læg dem på en olie smurt pande.
Vendt tragten på gaskuglegrillen til direkte varme.
Stil temperaturen til middelvarme, og sæt panden på
Du vælger selv om låget skal ligge på grillen eller ej, mens du griller.
Men det er mest praktisk at have det på, hvis det regner
Vend frikadellerne jævnligt og påregn ca 12-16 minutter til samlet stegning.
Her serveret med en gang flødekartofler og oliven


























