Grill Amok.dk

Lamme schnitzel

Hvis man vælger at få sin lammekølle skåret ud istedet at grille den som et helt stykke, kan man eks få sig nogle gode schnizler.

Mariner schnitzlerne i en blanding af frisk hakket timian og hvidløg og peber, og lad dem stå 4 timer og trække, inden de kommer på grillen

ekstra 1.jpg-for-web-normal 3787_PICT2412_1.jpg-for-web-normal

Tænd grillen og stil den til 220 grader.

Grill schnitzlerne på direkte varme i 3- 3½ minut på hver side.

Her blev de serveret med  lidt gulerødder, som var skråsnittede og sauteret med et skud timian og lidt salt, flødestuvede champignon, kartofler og rødvinsovs.

3787_PICT2414_1.jpg-for-web-normal

Velbekomme

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.