Lige nu savner jeg foråret.
Alt er gråt i gråt.
Så lidt farver i maden skal der til.
Jeg lavede idag denne ret, og den er da fyldt med glade farver 🙂
2 kyllingbryst
grill krydderi
3 spsk olivenolie
150 gram østershatte ( du kan istedet bruge champignon)
1 rødløg
2 snackpeber i hver sin farve
1 bundt forårsløg
3 spsk hvid balsamicoeddike
2 spsk vand
1 smule sukker (hvad jeg kunne have mellem 2 fingre)
½tsk salt
sort peber
1 fed hvidløg
Lidt hakket persille.
Server det med kartofler eller ris.
Kyllingbrysterne fik lidt rub på begge sider og kom på køl ½ time.

Kødet blev lagt på grillen ved ca 230 grader på min gaskuglegrill.

Og vendt efter ca 12 minutter

Imens det hyggede sig på grillen blev grøntsagerne gjort klar

Østerhattene renses og skæres i mundrette bidder.
Rødløget pilles og skæres i silketynde løgringe
Snackpeberne renses  og strimles og skæres derefter i ca 4 cm lange stykker.
Forårsløgene renses og skæres i  skrå strimler.
Tænd en pande og kom 2 spsk olie på.
Mens panden bliver varm pisker du balsamico eddike, vand, sukker salt og peber sammen
Kom svampene på, når panden er hed.
Giv dem 3 minutter ved rimelig høj varme.
Tag dem derefter af og lig dem i en skål.

Kom en ny spsk olie på panden og kom løg og snackpeber på
Giv det også 3 minutter, men skru ned på ml høj og middelvarme.

Tilsæt forårsløg og lad dem få 1 minut

Kom svampene tilbage i panden og vend det hele rundt.
Hæld balsamico dressingen over, og lad det hele lige varme igennem.
Tag panden af blusset og pres et fed hvidløg i.

Server som bund og læg kyllingkødet oven på.
Drys persille over.

Velbekomme













