Grill Amok.dk

Koteletter i fad

Koteletter i fad er en super nem og god menu, som kan varieres i det uendelige og som altid er et hit her i huset.

Det kan laves i forvejen og så bare varmes ved 200 grader i ½ times tid ( den tid det tager at koge risene)

Til 4 personer:

4 koteletter af rimelig størrelse eller 8 små.

og så mine faste ingredienser

DSC_0540.JPG-for-web-normal

1 ds hakket tomater

2 -3 dl madlavnings fløde

2-3 grofthakkede løg

1-3 hakkede hvidløg

lidt fedstof til panden

Salt og peber.

og meget gerne 200 gram champignon

og har jeg lidt forskellige grøntsagsrester, kommer jeg dem med i retten.

Jeg starter med at krydre koteletterne.

DSC_0527.JPG-for-web-normal

Her var det med denne

DSC_0525.JPG-for-web-normal

Men bare salt og peber kan sagtens være nok.

Nu sættes koteletterne tilbage i køleskabet ½ time, så smagen lige kan trænge lidt ind i kødet.

Lige inden koteletterne ryger på grillen, laver jeg grøntsagerne klar.

Først vender jeg tragten på grillen til direkte varme

DSC_0532.JPG-for-web-normal

Og kommer koteletterne på      og får et minut på hver side

DSC_0536.JPG-for-web-normal DSC_0538.JPG-for-web-normal

Og lægges i et fad med låg

DSC_0539.JPG-for-web-normal

Så stilles panden på grillen.

Har man ikke lige gourmet panden, kan man gøre sådan ( jeg brugte panden fra citygrillen til at vise det med)

DSC_0541.JPG-for-web-normal

Hvis du kikker godt efter dækker den ikke helt ud på de 3 ben så har du blot sat risten på kan du bruge en anden lidt mindre pande.

Nu kommer du først lidt fedtstof på panden og tilsætter løg og hvidløg

DSC_0547.JPG-for-web-normal

Når de er brunet af tilsætter du resten af dine grøntsager.

Idag blev det mark champignon lidt peberfrugt og en rest forårsløg.

DSC_0548.JPG-for-web-normal DSC_0549.JPG-for-web-normal

efterfulgt af en rest hakkede oliven                        og de hakkede tomater og madlavningsfløden

DSC_0550.JPG-for-web-normal DSC_0551.JPG-for-web-normal

Rør godt rundt i det og smag til med salt og peber, så snart det koger/bobler, tages det af og hældes over koteletterne

DSC_0552.JPG-for-web-normal DSC_0556.JPG-for-web-normal

Vend tragten til indirekte varme og sæt varmen til 200 grader, kom låget på fadet og giv det 45 minutter på grillen

DSC_0557.JPG-for-web-normal DSC_0558.JPG-for-web-normal

Server ris til

DSC_0565.JPG-for-web-large

Velbekomme

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.