Grill Amok.dk

Korn salat

DSC_0053.JPG-for-web-large

Jeg er blevet vild med at eksperimentere med korn i salat.
Her har jeg brugt forkogte hvedekorn som skal koges 18 minuter
DSC_0193.JPG-for-web-normal DSC_0192.JPG-for-web-normal

Når de er blevet kolde kommer jeg hvad jeg lige har hjemme af grøntsager, i salaten.
I denne kom jeg 1 gulerod skåret i meget små tern, og en lille dåse majs
DSC_0195.JPG-for-web-normal DSC_0196.JPG-for-web-normal

Da jeg lavede denne havde jeg lidt kogt porrer tilbage fra en middagsret, og de kom også med i salaten
Rør det hele sammen og lav en dressing du kan lide, at komme dine grønsags tern i.

Jeg valgte denne gang at blande lidt olivenolie med en skvat citronsaft.
Det blev pisket godt sammen og så blev lidt sukker tilsat, men ikke ikke mere end lige den sure smag forsvandt, det må gerne smage lidt syrligt, og slutteligt kom jeg en anelse salt i til sidst, og hældte det hele ud over salaten.
DSC_0053.JPG-for-web-large

Prøv dig frem, det bliver herre godt

God fornøjelse

 

 

 

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.