Jeg har jo i årevis lavet Hot rulle i et hav af varianter. Så idag ville jeg lave det på en ny måde.
Pt skriver alle mine svampevenner om deres fund af kantareller…. dem kan jeg så ikke finde i de skove jeg går i, men heldigvis havde jeg da nogle tørrede, som blev pulveriseret i en billig kaffekværn jeg har til formålet.
Det blev til 1½ spsk pulver, som jeg blandede i ½ kg hakket flæskekød.

Det kom på køl i 1 time.
Så gik jeg igang.
Først lagde jeg denne pakke skinke ud på bordet

Kødet blev lagt på sådan

Og i hullet lagde jeg hakket basilikum og en mozzarella ost

Pakkede ost og basilikum ind i kødet, så den lignede en kugle og pakkede det tørrede skinke op omkring

Over på en foliebakke og på kulgrillen ved 150 grader indirekte varme

Her fik den 45 minutter og så nu sådan ud

Skåret igennem så den sådan ud

Imens den var på grillen, havde jeg lavet følgende tilbehør
Blomkåls creme
½ blomkålshoved skåret i bitte små buketter og brunet af i en gryde med lidt olie uden at tage farve

Fik tilføjet en tsk karry og 1½ dl sødmælk

blev kogt helt mør ( tager ca 7- 8 minutter)
Derefter blev blomkålen hældt i en sigte med en skål under ( til at opsamle mælken i)
Blomkålen blev derefter blendet med knap ½ dl af mælken og 20 gram smør.
Smagt til med salt, og så var den klar.
Jeg har på et tidspunkt købt disse tørrede tang

Dem kom jeg i en gryde med 1 dl rygende varm rapsolie sammen med
1 ml lakridspulver
1 ml hvid peber
Og en anelse tørret hot chili.
De fik et par minutter hvor de ofte blev rørt om.
Derefter op i en sigte så de kunne dryppe af.
Og så kunne vi spise

Forrest blomkåls purè

Og friterede tang

MUMS det smagte godt alt sammen
Kategori:












