Grill Amok.dk

Kansas city spareribs

kansas.jpg-for-web-normal

 

Igår aftes blev disse lammeribben, først lagt i en æblecider og citron marinade i 2 timer

kansas1.jpg-for-web-normal

 

Derefter fik de en omgang Steven Raichlen basic barbecue rub og pakket i wrap og lagt på køl

kansas2.jpg-for-web-normal kansas3.jpg-for-web-normal

I dag blev de lige krydret lidt ekstra med tørret hvidløg og rosmarin, 4 timer før de kom på grillen

kansas4.jpg-for-web-normal

1 time før de skulle på grillen blev 2 store håndfulde hickery flis dækket med æblecider. 

Grillen blev sat til 130 grader

Nu var det tid at komme ribbene på grillen på indirekte og træflisen blev strøet ud over kullene

kansas5.jpg-for-web-normal

Benene skulle have ca 3 timer og efter 30 minutter blev benene sprayet med æblecider, og den proces gentages hver 30 minutter, frem til der er 20 minutters grilltid tilbage.

kansas6.jpg-for-web-normal

20 minutter før benene er færdige blev de penslet godt og grundigt med denne glaze

kansas7.jpg-for-web-normal

Samtidig med kødet blev penslet med glaze
kom jeg nogle næsten færdig kogte kartofler, på grillen.
De var penslet med olivenolie og 3 fed hvidløg og drysset godt med paprika.
De blev sat på direkte varme i 15 minutter.

kansas8.jpg-for-web-normal

 Så lækre blev benene

kansas.jpg-for-web-normal kansas10.jpg-for-web-normal

kansas9.jpg-for-web-normal

Velbekomme

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.