Igår aftes blev disse lammeribben, først lagt i en æblecider og citron marinade i 2 timer
Derefter fik de en omgang Steven Raichlen basic barbecue rub og pakket i wrap og lagt på køl
I dag blev de lige krydret lidt ekstra med tørret hvidløg og rosmarin, 4 timer før de kom på grillen
1 time før de skulle på grillen blev 2 store håndfulde hickery flis dækket med æblecider.
Grillen blev sat til 130 grader
Nu var det tid at komme ribbene på grillen på indirekte og træflisen blev strøet ud over kullene
Benene skulle have ca 3 timer og efter 30 minutter blev benene sprayet med æblecider, og den proces gentages hver 30 minutter, frem til der er 20 minutters grilltid tilbage.
20 minutter før benene er færdige blev de penslet godt og grundigt med denne glaze
Samtidig med kødet blev penslet med glaze
kom jeg nogle næsten færdig kogte kartofler, på grillen.
De var penslet med olivenolie og 3 fed hvidløg og drysset godt med paprika.
De blev sat på direkte varme i 15 minutter.
Så lækre blev benene























