Indrømmet pt laver jeg det meste af al min mad ved lav varme, også kaldet low and slow. Jeg synes kødet smager bedre og er mere saftigt på den måde.
I dag gik det ud over en upumpet hamburgerryg …. ja de kan fås uden at være pumpet med vand og salt og smager bedre efter min mening.

den vejede 1 kg.
Først blev nettet fjernet og en marinade bestående af:
3 spsk brun farin
2 spsk tang sennep
2 spsk jack daniels
2 spsk BBQue sauce
en anelse piri piri

Blev rørt sammen

hamburgerryggen blev penslet med ½ delen af denne marinade

Og lagt på køl i 4 timer.
Grillen blev tændt på indirekte varme 100 grader, og kødet blev lagt i


Undervejs blev den penslet let hver ½ time med noget af marinaden
Efter 2 timer 15 minutter nåede en kernetemperatur på 63 grader, og blev taget af.


Mums det blev lækkert

Velbekomme
Kategori:




