Til 2 personer
300 gram torsk eller sej
ca 100 gram røget lakse skiver
150 gram friske spinat blade
1 monaysauce
½ -1 dl fløde 9 %
lidt mel jævning
lasagne plader
evt krydderi til fisk.
Start med at forvarme grillen til 180 grader.
Skyl spinaten godt og blancher den i en rygende varm gryde, men kun med det vand, der hænger ved bladene, efter de er blevet skyllet.
Når spinaten er faldet sammen, skrues der ned for varmen (svag varme)
og jævning lige så ( idag brugte jeg maizenas færdige sovsejævner til lyse sovse)
Rør i det, til det er blevet jævnt, og tag det af blusset.
Smør en passende form, og kom en pænt lag mornay sauce i bunden af formen

Læg et lag lasagneplader oven på

Skær fisken i små stykker og placer dem oven på

Drys et lag krydderi du kan lide på fisk oven på, eller bare lidt salt og peber

læg et nyt lag lasagneplader og placer spinat massen oven på

Skær de røgede lakseskiver i små stykker, og strø dem ud over spinaten

Endnu et lag lasagne plader

Og på toppen kommes det sidste mornaysauce

Sæt fadet på grillen i 35-4o minutter, på indirekte varme ved 180 grader
Server en gulerodsalat til.










