Grill Amok.dk

Fiskelasagne nem udgave

Til 2 personer
300 gram torsk eller sej
ca 100 gram røget lakse skiver
150 gram friske spinat blade
1 monaysauce
½ -1 dl fløde 9 %
lidt mel jævning
lasagne plader
evt krydderi til fisk.
Start med at forvarme grillen til 180 grader.
Skyl spinaten godt og blancher den i en rygende varm gryde, men kun med det vand, der hænger ved bladene, efter de er blevet skyllet.

DSC_0179.JPG-for-web-normal

Når spinaten er faldet sammen, skrues der ned for varmen (svag varme)

DSC_0180.JPG-for-web-normal-1319276689
Fløden tilsættes

DSC_0181.JPG-for-web-normal-1319276713

og jævning lige så ( idag brugte jeg maizenas færdige sovsejævner til lyse sovse)
Rør i det, til det er blevet jævnt, og tag det af blusset.
Smør en passende form, og kom en pænt lag mornay sauce i bunden af formen

DSC_0182.JPG-for-web-normal-1319276735
Læg et lag lasagneplader oven på

DSC_0183.JPG-for-web-normal-1319276756
Skær fisken i små stykker og placer dem oven på 

DSC_0184.JPG-for-web-normal-1319276794
Drys et lag krydderi du kan lide på fisk oven på, eller bare lidt salt og peber
DSC_0187.JPG-for-web-normal-1319276818
læg et nyt lag lasagneplader og placer spinat massen oven på
DSC_0188.JPG-for-web-normal-1319276840
Skær de røgede lakseskiver i små stykker, og strø dem ud over spinaten
DSC_0189.JPG-for-web-normal-1319276865
Endnu et lag lasagne plader
DSC_0190.JPG-for-web-normal-1319276898
Og på toppen kommes det sidste mornaysauce
DSC_0191.JPG-for-web-normal-1319276924
Sæt fadet på grillen i 35-4o minutter, på indirekte varme ved 180 grader

DSC_0192.JPG-for-web-normal-1319276992 DSC_0194.JPG-for-web-normal-1319277028 

Server en gulerodsalat til.

Velbekomme

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.