Ingredienser til 2 personer
300 g torskefilet
1,5 spsk citronsaft
300 g bagekartoffel
0,25 dl mælk
2 stk gulerødder
1 stk porrer
100 g spinat
1,5 dl fløde 9 %
1 spsk maizena
50 g revet cheddar ost
1,5 spsk Hakket persille
salt og peber
Skræl bagekartoflerne, skær dem i mindre tern og kog dem møre i usaltet vand.
Mos dem med mælk, salt og peber og smag til.
Skræl gulerødderne og rens porrerne.
Snit begge dele i tynde skiver og kog dem et par min. i letsaltet vand.
Skær fisken i 8 ensartede stykker og læg dem i et smurt fad.

Dryp med citronsaft, krydr med salt og peber.
Fordel derefter spinat, gulerødder og porrer oven på.

Bland fløde og maizena i en kasserolle og kog det op under omrøring.
Rør ost og persille i, smag til med salt og peber og hæld det over fisk og grøntsager.

Fordel kartoffelmosen øverst.

Sæt grillen til 170-18 grader og pladser fadet på indirekte varme eller forhøjer rist. Giv retten 30 minutter. Server groft brød til

Velbekomme






