Grill Amok.dk

Fiskegratin med kartoffelmos og og grøntsager

 Ingredienser til 2 personer
300 g torskefilet
1,5 spsk citronsaft
300 g bagekartoffel
0,25 dl mælk
2 stk gulerødder
1 stk porrer
100 g spinat
1,5 dl fløde 9 %
1 spsk maizena
50 g revet cheddar ost
1,5 spsk Hakket persille
salt og peber
Skræl bagekartoflerne, skær dem i mindre tern og kog dem møre i usaltet vand. 
Mos dem med mælk, salt og peber og smag til.
Skræl gulerødderne og rens porrerne.
Snit begge dele i tynde skiver og kog dem et par min. i letsaltet vand.
Skær fisken i 8 ensartede stykker og læg dem i et smurt fad.
                                     fiskegratin4.JPG-for-web-normal

Dryp med citronsaft, krydr med salt og peber.
Fordel derefter spinat, gulerødder og porrer oven 
.
fiskegratin5.JPG-for-web-normal
Bland fløde og maizena i en kasserolle og kog det op under omrøring.
Rør ost og persille i, smag til med salt og peber og hæld det over fisk og grøntsager.
fiskegratin6.JPG-for-web-normal
Fordel kartoffelmosen øverst.
fiskegratin7.JPG-for-web-normal
Sæt grillen til 170-18 grader og pladser fadet på indirekte varme eller forhøjer rist. Giv  retten 30 minutter. Server groft brød til
fiskegratin8.JPG-for-web-normal fiskegratin9.JPG-for-web-normal

Velbekomme

 

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.