Til 2 personer
400 gram mørksej blev grofthakket og blandet med
2 små finthakkede skalotteløg
1 æg
1 spsk hvedemel
1 tsk Lottabull BBQ
salt og peber.
Derefter fik farsen lov at hvile i 1 time.
Derefter blev de stegt på panden i ½ margarine ½ raps olie.
2 pastinakker blev skrællet og skåret i små stykker og hældt i en gryde
1 stk citrongræs blev ligeledes skåret i små stykker, og lagt med i gryden.
Så kommes vand over grøntsagerne, men der skal lidt mere vand end det er nok dække grøntsagerne i.
1 tsk hønsebouillon blev hældt over.
Efter 6 minutter i det kogende vand, blev et pænt stykke squash skåret i mindre stykker hældt i gryden også.
Det koger nu videre i 14 minutter, således at pastinak og citrongræs ialt har kogt i 20 minutter.
Nu blev vandet hældt fra og grøntsagerne blev blendet.
1 stor tsk Rib Star rub me tender chicken rub, blev tilsat sammen med salt og peber. Har du ikke lige det så brug et blandings krydderi du synes går godt til kylling og kom i.
Derefter blev mosen hældt i en serverings ring ( kan købes i Metro og div køkkentøjs forretninger)

En portion små kartofler blev kogt, og efterfølgende vendt på panden, der havde stegt fiskefrikadellerne og fik tilført lidt basilikum

Og så var maden klar til at blive serveret, og her er lidt flere billeder:


Fiskefrikadellerne smage stadig af fisk, men med et touch af Lotta Bull smagen.
Pastinak/squash mosen blev rigtig lækker med en anelse smag af citrus.
En hurtig hverdags menu, der smager vidunderligt.
Velbekomme







