Grill Amok.dk

Finskbrød

DSC_0004.JPG-for-web-large-1361705874
Her er Karens opskrift på Finskbrød, ca. 150 stk.

500 g hvedemel
375 g bagemargarine (hård margarinetype, skal have stuetemperatur)
175 g sukker
æg til pensling

Drys af finthakkede nødder/smuttede mandler, og sukker, der går ca 50 gram mandler og 1 spsk sukker til denne portion.

DSC_0004.JPG-for-web-large-1355675880

Mel, margarine og sukker røres sammen med håndmikser, eller røremaskine.
Hviler i køleskab til næste dag.
Rulles i fingertykke pølser,
DSC_0002.JPG-for-web-large-1355675856

kør en gang med kagerullen,
pensles med sammenpisket æg, og skæres i stykker á 4 cm.

Finthakkede nødder/smuttede mandler og sukker, blandes på en tallerken, og kagerne dyppes enkeltvis i blandingen.
Jeg undlod at smutte mandlerne, men de blev lige gode, af det 🙂

Sættes på plade, med bagepapir, og bages i ca. 9 min. ved 195 gr. varmluft.
Kan dog også laves på grillen ved ca 200 grader indirekte varme
DSC_0006.JPG-for-web-large-1355676044 DSC_0001.JPG-for-web-large-1355676173

God bagelyst

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.