
Her er Karens opskrift på Finskbrød, ca. 150 stk.
500 g hvedemel
375 g bagemargarine (hård margarinetype, skal have stuetemperatur)
175 g sukker
æg til pensling
Drys af finthakkede nødder/smuttede mandler, og sukker, der går ca 50 gram mandler og 1 spsk sukker til denne portion.
Mel, margarine og sukker røres sammen med håndmikser, eller røremaskine.
Hviler i køleskab til næste dag.
Rulles i fingertykke pølser,

kør en gang med kagerullen,
pensles med sammenpisket æg, og skæres i stykker á 4 cm.
Finthakkede nødder/smuttede mandler og sukker, blandes på en tallerken, og kagerne dyppes enkeltvis i blandingen.
Jeg undlod at smutte mandlerne, men de blev lige gode, af det 🙂
Sættes på plade, med bagepapir, og bages i ca. 9 min. ved 195 gr. varmluft.
Kan dog også laves på grillen ved ca 200 grader indirekte varme
 
 









