Grill Amok.dk

Bønne, pære salat med blåskimmelost

bulgur3.JPG-for-web-normal

 

Til 4 personer:

250 gram grønne bønner
3 pærer
1½ dl ristede valnødder
100 gram blåskimmelost
3/4 dl hvidvinseddike
1 dl sukkker
½ dl rapsolie
Salt og peber.

Bruger du friske bønner så nip dem ,og giv dem et kort opkog i letsaltet vand så de lige er møre (ca 5 minutter).
Skyl dem under koldt vand så du stopper kogeprocessen.
Del pærene i halve og fjern kernehus og blomst og stilk.
Skær dem i tynde skiver.

Pisk olie, eddike, sukker, salt og peber sammen i en lille skål og smag til.

Vend nu bønner, pærer og valnødder sammen og hæld dressingen over.

Skær eller smuldr osten over salaten:

DSC_0664

Denne salat kan bruges til lammekød – and – laks – svinekød og oksekød.
Den er dejlig frisk og anderledes.

Velbekomme

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.