Grill Amok.dk

Bedesalat

Lige nu kan man nogle steder få fat i de skønne gule og bolsjefarvede beder.
Denne salat er lavet af dem.
Til 4 personer skal du bruge 2 beder, gerne en af hver, for farvernes skyld.

Men vælger du bare en farve, ser det også flot ud.
Skræl bederne, og snit dem i papirstynde skiver.
Kniber det med at få dem helt så tynde kan du snitte dem i aflange stykker bagefter.

Mariner dem i
4 spsk rapsolie
1 spsk æble eddike eller hvidvins eddike
1 spsk grov sennep
2 tsk æblesirup eller honning.
Lad dem marinere i 30 minutter og server.
Pynt evt efter med lidt forskellig

Så flotte er de når man skærer dem igennem

Så flotte er de når man skærer dem igennem

Marinaden er hældt over og de får lov at trække i min. 20 minutter

Marinaden er hældt over og de får lov at trække i min. 20 minutter

Her dekoreret med lidt purløg og en blomst jeg ikke lige kan huske hvad hedder

Her dekoreret med lidt purløg og en blomst jeg ikke lige kan huske hvad hedder

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.