Grill Amok.dk

Bacon fiskefrikadeller

Til 2-3 personer
ca 250 gram torsk eller sej
5 skiver bacon og
90 gram røget laks
Det hele hakkes og så tilsætter du

1 spsk mel
en sjat letmælk
1 tsk salt
og rør det sammen
Imens det sunder sig i køleskabet, gøres en omgang kartofler i balsamico gjort klar.
Den opskrift finder du her
Grillen blev tændt og sat til 200 grader.
Mens grillen blev varm hev jeg en mindre portion frosne rodfrugter op og overhældte dem med lidt rapsolie.
Nu var grillen klar og kartofler og rodfrugt fadene blev sat på
DSC_0233.JPG-for-web-normal DSC_0234.JPG-for-web-normal

Da de havde stået på grillen i ½ time, blev Ascona Gaskuglegrillen tændt, og sat til at grille direkte ved 220 grader.
Da den var varm blev fiskefrikadellerne formet og lagt på og var klar på 20 minutter
DSC_0237.JPG-for-web-normal DSC_0241.JPG-for-web-normal (1)

Mens fiskefrikadellerne fik de sidste 5 minutter blev kartoffel og rodfrugtfadene taget af grillen

DSC_0240.JPG-for-web-normal DSC_0239.JPG-for-web-normal

Og så var vi klar til at spise

DSC_0243.JPG-for-web-normal DSC_0244.JPG-for-web-normal

Fiskefrikadellerne smagte meget af bacon, så næste gang jeg laver den slags forsøg, skal bacon mængden sættes ned.
Mest fordi jeg elsker smagen af fisk, men er man ikke vild med smagen af fisk, er denne opskrift en udmærket måde at smage fiskefrikadeller uden fiskesmag.

Velbekomme

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.