Til 2-3 personer
ca 250 gram torsk eller sej
5 skiver bacon og
90 gram røget laks
Det hele hakkes og så tilsætter du
1 spsk mel
en sjat letmælk
1 tsk salt
og rør det sammen
Imens det sunder sig i køleskabet, gøres en omgang kartofler i balsamico gjort klar.
Den opskrift finder du her
Grillen blev tændt og sat til 200 grader.
Mens grillen blev varm hev jeg en mindre portion frosne rodfrugter op og overhældte dem med lidt rapsolie.
Nu var grillen klar og kartofler og rodfrugt fadene blev sat på

Da de havde stået på grillen i ½ time, blev Ascona Gaskuglegrillen tændt, og sat til at grille direkte ved 220 grader.
Da den var varm blev fiskefrikadellerne formet og lagt på og var klar på 20 minutter

Mens fiskefrikadellerne fik de sidste 5 minutter blev kartoffel og rodfrugtfadene taget af grillen
Og så var vi klar til at spise
Fiskefrikadellerne smagte meget af bacon, så næste gang jeg laver den slags forsøg, skal bacon mængden sættes ned.
Mest fordi jeg elsker smagen af fisk, men er man ikke vild med smagen af fisk, er denne opskrift en udmærket måde at smage fiskefrikadeller uden fiskesmag.
Velbekomme
















