Denne ide til at smykke et æg stammer fra min mor. Jeg har nydt den hvert år til Påske frokosten i hele min barndom og ungdom, og i mange år af mit voksne liv. Derfor er dette indlæg til ære for min salige mor. Og en tak til min søster for lige at få de sidste ingredienser med :-) Målene på ingredienserne er selvfølgelig afhængig af hvor mange æg du bruger, så smag dig frem
Jeg har taget udgang i 3 æg
Start med at koge det antal æg du skal bruge.
Pil dem og find et urtekniv frem og skær en anelse af de toppe der er runde

Skær trekantede takker rundt om dine æg

Træk stykkerne fra hinanden, og tag blommerne ud

Kom blommer og det afskårede hvide stykker i en skål

Mos dem så godt du kan med en gaffel, og tilsæt
Et par stænk engelsk sauce

½-1 tsk groft sennep

1 tsk ketchup ( kan være en alm, men denne var hvad jeg lige havde hjemme)

Rør det godt sammen

Tilsæt så lidt aiola eller alm mayonnaise ca 1 spsk …det må endelig ikke blive tynd i koncistensen

Og et par stænk tabasco

Rør det rigtig godt sammen, og smag den efter.
Den skal smage som om der er lidt bid i den.
Kom det eks i en tyllepose og sprøjt det ned i hviderne

Pynt dem med hvad du har af pynt
Her blev det lidt purløg og ørredrogn….men de kan sagtens stå alene 🙂

Idag blev de suppleret med lidt ekstra…. nemlig lidt gode grønlandske rejer













