I går blev en lammebov finpudset for hinder og noget af fedtlaget
og så fik den en omgang rub af disse 2
og blev pakket ind i witawrap og lagt i køleskabet til i eftermiddag
Idag blev grillen sat til 120 grader, og da den var varm blev et par håndfulde af disse smidt oven på kullene
Husk at komme dem i koldt vand i ½ time før du kommer dem på kul/briketter.
En øl blev hældt i en folie bakke og blev stillet ind i grillen, under stegen
Så blev boven lagt på og låget lukket
Nu skulle den efter mine beregninger ligge 4 timer for at nå 75 grader
Men efter 3 timer var den færdig. 
Heldigvis har vi pt en del flamingo kasser fra Skagenfood og en af dem blev brugt, til at ligge den indpakkede lammebov i. Smart ikke.Der stod lækker duft og varme op af kassen en time efter, da jeg åbnede kassen igen
Jeg kogte en portion hel hvede/spelt korn, som derefter blev blandet med hakket olivenolie og hakket persille
Velbekomme












