En god bekendt af mig, lærte mig for år siden at den bedste måde, at få en saftig bøf på grillen, var ved at lave dem klar længe inden de skulle på grillen. Her er hvordan man gør:
Jeg starter med at købe en god portion hakket kød.
Former en del af kødet til hakkebøf med min bøfpresser
Har du ikke sådan en så form dem med hænderne, bare de bliver lige høje og brede.
Pak dem ind i witawrap og kom dem i fryseren.
Når jeg så skal grille x antal bøffer varmer jeg min grill op og når den er klar, henter jeg bøffene i fryseren.

Tager plastikken af og kommer dem direkte på grillen i frossen tilstand.


Det sikrer de bliver så lækre og saftige, også efter de er lavet på grillen.
Du kan sågar grille dem over direkte varme ….ca 250 grader.
Giv dem ca 3-5 minutter på hver side, alt efter tykkelse og hvor rød du vil have dem

Her med lidt kartoffelsalat til….vores er gennemstegt

Det er også smart til de dage hvor der enten kommer pludselig besøg, eller man først er hjemme omkring spisetid 🙂










Nemmerlig. Eller den dag man lige har glemt at tage noget ud af fryseren. Super nemt, og altid med godt resultat. ?