Grill Amok.dk

Hakkebøf på grillen

En god bekendt af mig, lærte mig for år siden at den bedste måde, at få en saftig bøf på grillen, var ved at lave dem klar længe inden de skulle på grillen.
 Her er hvordan man gør:

Jeg starter med at købe en god portion hakket kød.
Former en del af kødet til hakkebøf med min bøfpresser
Har du ikke sådan en så form dem med hænderne, bare de bliver lige høje og brede.
Pak dem ind i witawrap og kom dem i fryseren.
Når jeg så skal grille x antal bøffer varmer jeg min grill op og når den er klar, henter jeg bøffene i fryseren.
_DSC0097
Tager plastikken af og kommer dem direkte på grillen i frossen tilstand.
_DSC0099
_DSC0100
Det sikrer de bliver så lækre og saftige, også efter de er lavet på grillen.
Du kan sågar grille dem over direkte varme ….ca 250 grader.
Giv dem ca 3-5 minutter på hver side, alt efter tykkelse og hvor rød du vil have dem
_DSC0101
Her med lidt kartoffelsalat til….vores er gennemstegt
_DSC0102

Det er også smart til de dage hvor der enten kommer pludselig besøg, eller man først er hjemme omkring spisetid 🙂

Velbekomme

Kategori:

Én anmeldelse

  1. Åse Pedersen

    Nemmerlig. Eller den dag man lige har glemt at tage noget ud af fryseren. Super nemt, og altid med godt resultat. ?

    Star

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.