Igår lavede jeg disse kokostoppe på grillen.
De er super hurtige, at lave, og smager virkelig dejligt.
Jeg havde en portion med på arbejde, og de blev revet væk.
Du skal blot bruge disse ingredienser

1 ds kondenseret mælk ( den søde udgave)
1½ tsk vaniliesukker
1 pose kokosmel ( 200 gram)
Kom alle ingredienserne i skål, og rør det sammen med hånden, det er lidt klistret, men hænderne kan jo vaskes bagefter.
Gør nu hænderne våde, og rul dejen til små kugler, og sæt dem på din grillbageplade.
Tænd grillen og sæt den til indirekte varme ved 175 – 200 grader.
Bag dem i ca 15 minutter, til de begynder at blive let brune i toppen.
Lad dem køle ned på bagepapiret før du tager dem af.
Så de lige kan nå at sætte sig 😉
Du kan evt pynte dem ved at dyppe dem i lidt smeltet chokolade.
God bagelyst




