Grill Amok.dk

Lammebov

I går blev en lammebov finpudset for hinder og noget af fedtlaget

Lam3.JPG-for-web-small

 

og så fik den en omgang rub af disse 2

lam4.JPG-for-web-small

 

og blev pakket ind i witawrap og lagt i køleskabet til i eftermiddaglam6.JPG-for-web-small

Idag blev grillen sat til 120 grader, og da den var varm blev et par håndfulde af disse smidt oven på kullene

Husk at komme dem i koldt vand i ½ time før du kommer dem på kul/briketter.

lam7.JPG-for-web-small

 

En øl blev hældt i en folie bakke og blev stillet ind i grillen, under stegen

lam9.JPG-for-web-small

Så blev boven lagt på og låget lukket

lam10.JPG-for-web-small

 

Nu skulle den efter mine beregninger ligge 4 timer for at nå 75 grader

Men efter 3 timer var den færdig. lam12.JPG-for-web-small

Heldigvis har vi pt en del flamingo kasser fra Skagenfood og en af dem blev brugt, til at ligge den indpakkede lammebov i. Smart ikke.Der stod lækker duft og varme op af kassen en time efter, da jeg åbnede kassen igen 

lam14.JPG-for-web-small

Jeg kogte en portion hel hvede/spelt korn, som derefter blev blandet med hakket olivenolie og hakket persille

Lam2.JPG-for-web-normal

Velbekomme

 

Kategori:

Giv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

1 2 3 4 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.