De sidste 2 dage har jeg været ude af huset.
Igår var det en lille aften demo med Ticans skønne grillpølser og idag en dag i det historiske køkken.
Med dagen idag var lidt anderledes end den plejer når jeg er deroppe på min månedlige køkkendag.
Idag faldt det sammen med åbningen af det østjyske køkken anno 1940 -1970.
Så der skulle laves smagsprøver til alle gæsterne bla a kærnemælksvælling med stegt flæsk.
Ja madkulturen har ændret sig en del siden dag.
Faktisk oplevede jeg som barn og ung, når vi var til middag en alm hverdag hos farmor og farfar, at vi tit fik mælkemad som forret og så kødretten bagefter.
Tror det var skik i mangen set østjysk landbohjem dengang.
Der blev også hold taler og Maria Frank kom og sang en del sange.
Men hjemme igen skulle der jo mad på bordet, og da jeg viste jeg ville være lidt træt havde jeg på forhånd kogt ekstra kartofler igår da jeg lavede biksemad.
Og de blev brugt i en lækker fiskeret, som du kan læse om her